ТЪРСЯТ ДОМ

Осинови Дончо!

Дончо е приказно хлапе, намерено като невръстно пале край селски път. Отгледахме го с много грижа и любов и е време да го съберем със семейството, което ще го обича завинаги. Дончо е на 8 месеца, ваксиниран, кастриран, разбира се с кучета и обожава да играе с деца.
Дончо е енергичен и любопитен и ще бъде чудесно допълнение към семейство, което вече има домашен любимец, обича разходки сред природата и има достатъчно време и любов за този прекрасник.
Ако искате да се запознаете с него, заповядайте в нашия спасителен център или ни пишете на petsisters@abv.bg

Дончо и приятелите му ви очакват!

ps_marisa-lerin_23727_pet-paw-border_cu1

Осинови Гео!


Милият Гео!
Един от любимците на всички от екипа ни. За Гео разбрахме от публикация във Фейсбук – напълно сляпо и уплашено куче се лута безпомощно някъде из софийските улици. Малко след това публикацията беше изтрита и ние на свой ред пуснахме пост, че издирваме сляпото кривокрако куче, защото не можехме просто ей така да забравим за него.
Отзоваха се хора – един го виждал тук, друг го виждал там…Доста голям периметър обхождаше нашият герой, преминаваше от един в друг квартал, пресичаше с невиждащите си очи оживени улици и булеварди. Докато един ден добри хора не само го забелязаха, но и успяха да го хванат в кв. Гео Милев и го докараха при нас.

Заведохме Гео на преглед в клиника Добро Хрумване, за съжаление зрението му се оказа безвъзвратно загубено, дори се наложи да отстраним едното му око, защото му причиняваше болка.

 

И така, Гео заживя при нас. Вече е ваксиниран, кастриран, влюбен в хората и дори малко дебеличък, изключително чист и спокоен.
Много хора избират своя домашен любимец по погледа, но Геовия човек трябва да има специалните способности, да надникне отвъд невиждащите му очи и да познае в него своето куче.
Напълно здрав, на около 7 години, не е напълно уверен в общуването си с други кучета, поради невъзможността да ги вижда, но би живял добре с друго спокойно куче, което няма да му досажда.
Ако вие сте специалният Геов човек, ако имате спокоен живот и искате също толкова спокоен приятел, ако нямате предразсъдъци, така както ги няма и Гео, заповядайте да се запознаете с него в нашия спасителен център или ни пишете на petsisters@abv.bg

Гео чака!

 

ps_marisa-lerin_23727_pet-paw-border_cu1

Айс, Джипси, Хари

Айс, Джипси и Хари са родени на улицата, както повечето обитатели на спасителния център на Пет систърс. Добри хора се грижат за тях, хранят ги, дори успяват да осигурят и първа ваксина на бебоците. Но идва един ден кола на Екоравновесие и ги прибира. А това, знаете, не води до нищо добро.
Втурват се добрите хора и успяват само след няколко часа да измъкнат тримата и от тогава ние така си ги наричаме – Сеславчетата.
А те са Айс, Джипси и Хари.
Айс е впечатляващо красив! Малко плах и срамежлив, но хванеш ли го натясно да го нагушкаш  се разтапя от удоволствие. А козината му е толкова мека, че можеш с часове да заравяш пръстите си в нея.
Айс всъщност е едно голямо и много тихо и спокойно бебе. Гласът му не се чува!
На 10 месеца, кастриран, ваксиниран, чипиран и с европейски паспорт.

IMG_6230 IMG_6842
Джипси е доста по-отракана от брат си Айс – обожава да бъде галена и гушкана и особено да бъде черпена с лакомства. Е, нея поне сме я чували да лае – особено когато е време за тичане и игра.
Джипси обича всички хора и кучета, но най-много обича да си играе с деца.
Джипси е на 10 месеца, кастрирана, ваксинирана, чипирана и с европейски паспорт.

IMG_5780 IMG_6804

Хари е най-смелият от тримата. Безкрайно добър с всички, игрив и забавен. Хари няма търпение да си има свое семейство, което да забавлява с веселия си характер.
На 10 месеца, кастриран, ваксиниран, чипиран и с европейски паспорт.

IMG_5843 krivin_band-100 (Copy)

Ако намерите своя приятел в някой от тях – пишете ни! А най-добре елате да се запознаете и с тримата.