ГАЛЕРИЯ ОСИНОВЕНИ

Писмо от Губер:
Здравейте скъпи мои в България,
Днес ходихме на дъъълга разходка в гората – повече от три часа – трева, вода, слънце. Тук е невероятно и тъй като съм много послушен, вече ме пускат да си потичам свободно от време на време. Е, оставят ми дългия повод да си го влача, но все пак… Срещнахме някакви хора в гората, с тях се разхождаха и кучетата им – женски хрътки.
Путин (новият ми най-добър приятел) и аз много искахме да потичаме с момичетата, обаче майка им се притесни от нас – само защото сме набедени, че сме кучета пазачи. Всъщност и двамата се държахме супер прилично, момичетата вдигаха излишен шум само.
Искам още веднъж да ви благодаря за чудесното начало на моя нов живот. Все още се уча как да контролирам емоциите си – опитах се да се перча пред Шефа, но за щастие той е супер спокоен и добре че е така, че с неговите 80 кила…
Много целувки,
Ваш Губи
img_9886 img_9888 img_0015 13620390_907250236064576_1461087540382119149_n

 

Здравейте, пише ви Джина – искам само да ви разкажа за първите си няколко дни тук и то какви дни само!
Запознах се с котката на моите нови хора – казва се Снежинко, той е по-голям от мен! Обаче аз се държах като истинско добро момиче и даже не мигнах при първата ни среща. До неделя вечерта успяхме даже и да се сприятелим и си дремнахме заедно на един стол. Мисля, че това много се хареса на новите ми хора!! Водих детето на на училище и ми хареса да срещам разни хора наоколо и даже ме заведоха на кръчма! Там разни хора много ме галиха и ме гушката и даже чух един от приятелите на новия ми татко да казва, че съм специална, а пък татко ме целуна и мисля, че е съгласен с това.
Тук си имам прекрасна градина, в която да и тичам без опасност да се изгубя и казват, че съм се „интегрирала“ чудесно в семейството.
Те казват, че съм супер, тъй като много ми харсва да се гушкам с тях и също да ги поздравявам като се изправям на задни мапки и да ги поздравявам. Татко дори ми позволи да се погушкам малко в леглото при него снощи. Беше тоооолкова хубаво!
Едно нещо само ме притеснява…вече няколко пъти ги чувам да си говорят как съм им била откраднала сърцата.
Честно! Не съм аз! Аз никога нищо не пипам без да ми разрешат! Ако случайно намеря откраднатите им сърца, обещавам да им ги върна!
По-добре да спирам до тук, тъй като съм много заета – време е да се гушна и да заспя. Другата седмица пак ще ви пиша, за да разкажа как съм. Надявам се да не ви липсвам много. Благодаря, че ме спасихте и ми дадохте възможността да си имам дом завинаги.
С обич, Джина. Целувки!”

gina

 

Иза в Англия:

 

Ася в Германия: